Albanian Flag United Kingdom Flag

Na Kontaktoni

Ju lutem na kontaktoni për marketingun dhe shpërndarjen e produkteve tuaja, ose për blerjen e mallrave në portofolin tonë ekzistues për përdorim ose shpërndarje të mëtejshme.

Si prodhues ose furnitor, ju mund të na nisni mallin tuaj dhe të lëni ne dorën tonë shpërndarjen e mëtejshme, me besim të plotë se do të trajtohen në mënyrë efikase dhe efektive.

Si klient, ju mund të blini nga ne në sasi të mëdha, dhe të na lejoni të merremi me importin dhe transportin e mallrave për tek ju.

Nëse keni ndonjë pyetje apo dëshironi të merrni një ofertë prej nesh, ju mund të na kontaktoni duke përdorur të dhënat më poshtë:

Home Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km10, Kashar, Tirane, Albania
Email E-mail: info@markdist.com
Phone Tel: +35548202336 / +35548202337
Fax Fax: +35548202408