Albanian Flag United Kingdom Flag

Marketing & Distribution - Shqipëri

M&D Headquarters

E themeluar në vitin 1991, Marketing & Distribution (M&D) është një kompani e specializuar në importin, shpërndarjen dhe tregtimin e një shumëllojshmëri produktesh ku përfshihen:

 • Produkte për përdorim vetjak dhe shtëpiak
 • Ushqime dhe pije
 • Alkool dhe cigare
 • Zyra dhe kancelari
 • Telefoni celulare

Misioni Ynë

Furnitorëve tanë ne u ofrojmë:

 • Shitjen dhe shpërndarjen e produkteve të tyre
 • Informacionet dhe të dhënat më të fundit të tregut
 • Menaxherë të përkushtuar me qëllim të vetëm rritjen e tregut dhe biznesit të furnitorit përkatës

Klientëve tanë ne u ofrojmë:

 • Produkte nga më të njohurat në treg
 • Strategji e cilësisë së lartë të tregtimit të produkteve tona, në varësi të nevojave të tyre
 • Reklama dhe promovime të produkteve në përputhje me politikat e secilit produkt

Së fundi, konsumatorëve tanë ne u ofrojmë:

 • Stenda tërheqëse, të rregulluara me kujdes me produkte të cilësisë së lartë dhe me çmime konkuruese
 • Promovime tërheqese