Albanian Flag United Kingdom Flag

Vendndodhja

Magazina dhe zyrat tona janë bashkarisht të vendosura në anë të autostradës Tiranë-Durrës, 10 km larg Tiranës, 30 km nga porti kryesor i Durrësit dhe 7 km nga aeroporti i Rinasit.

Kjo qëndër shpërndarjeje ka qenë baza e operacioneve tona dhe zyra qëndrore që në Korrik 2005 dhe ka një sipërfaqe prej rreth 30,000 m². Qendra ofron:

  • 1,500 m² hapësirë​për zyra
  • Magazine e mbuluar me siperfaqe prej 7,000 m² me një kapacitet për 6,500 paleta
  • Zonë ngarkimi për 2,500 SKU
  • Kapacitet frigoriferik dhe ngrirje të thellë prej 250 paletash
  • 18 porta që përdoren njëkohësisht për ngarkim dhe shkarkim në varësi të fluksit ditor
  • 118 hapësira parkimi për nevojat në zgjerim e sipër të flotës sonë motorike

Ne gjithashtu ofrojnë:

  • Pikë tranzitimi mallrash në Fier dhe Korçë per shperndarësit tonë në rrethe
  • Nën-shpërndarës në Sarandë, Kukës, Peshkopi, Burrel, Lezhë, Korçë, Fier, Tropojë, Himarë dhe Durrës

Autostrada Tirane-Durres, km10, Kashar, Tirane