Home > PARTNERËT > Fater

Fater

Fater është një kompani Italiane, një joint venture (ndërmarrje e përbashkët) ndërmjet Procter&Gamble dhe Angelini Group. Kompania prodhon dhe shpërndan brendin Ace në 39 shtete të Evropës.

Fater është një kompani dinamike, e cila investon rreth 4% të xhiros së saj vjetore në fushën e inovacionit. Zyrat qendrore të kompanisë ndodhen në Pescara, ndërsa fabrikat e prodhimit janë në Pescara dhe Campochiaro të Italisë, në Porto të Portugalisë, Mohammedia Marok dhe në Gebze, Turqi.