Home > PARTNERËT > Dalla Corte

Dalla Corte

Të gjithë kemi një pasion. Diçka thellë brenda që na shtyn. Diçka që e duam. Në Dalla Corte, ne jemi të përkushtuar ndaj kafesë ekspres dhe kështu për më shumë se njëzet vjet ka qenë qëllimi ynë t'u japim baristëve fuqinë për të krijuar kafenë e tyre të përsosur, falë aparateve tona profesionale të ekspresit. Tani, ne jemi gati për ta bërë atë më mirë.