Home > PARTNERËT > Perfetti van Melle

Perfetti van Melle

Perfetti Van Melle Group B.V.  është një nga prodhuesit dhe shpërndarësit më të mëdhenj në botë të ëmbëlsirave dhe çamçakëzëve. U formua në vitin 2001 me bashkimin e Van Melle të Holandës dhe grupin Perfetti të Italisë. Selia e saj e korporatave është në Lainate, Itali dhe Schiphol, Holandë. Ne krijojmë produkte imagjinative dhe marka që janë të gëzuara në mbi 150 vende.