Home > PARTNERËT > Ludwig Schokolade

Ludwig Schokolade

Ludwig Schokolade GmbH & Co. KG është një nga furnizuesit më të suksesshëm të ëmbëlsirave në Evropë. Me markat Trumpf, Schogetten, FRITT dhe Mauxion, kompania ofron një gamë të gjerë të çokollatave, duke përfshirë çokollatën bllok, specialitetet boks çokollatë, çokollatën shufer, produktet sezonale dhe ëmbëlsirat e përtypshme.