Home > PARTNERËT > Berkshire Hathaway

Berkshire Hathaway inc.

Berkshire Hathaway inc. është një kompani konglomerat shumëkombëshe amerikane me seli në Omaha, Nebraska, Shtetet e Bashkuara. Më 14 nëntor 2014, Berkshire Hathaway inc. ka rënë dakord për të blerë nga Procter & Gamble Co, brendin Duracell. Kompania është e njohur për kontrollin dhe udhëheqjen e saj nga Warren Buffett.