Home > PARTNERËT > Monin

Monin

Marka Franceze MONIN, prej vitit 1912 frymëzon kreativitet dhe përçon zgjidhje për klientët e saj me anë të cilësisë premium dhe shijes origjinale. MONIN është brendi i zgjedhur dhe i besuar nga profesionistët në fushën e pijeve për më shumë se 100 vjet.

Duke shfrytëzuar shtrirjen e madhe në mbarë botën, MONIN do të sigurojë cilësinë më të lartë, produkte me shije madhështore dhe zgjidhje për tendencat më të fundit, të cilat do të shtojnë vlerë në biznesin tuaj dhe të ndihmojnë për të qenë të suksesshëm në treg.