Home > PARTNERËT > Brown Forman

Brown Forman

Korporata Brown-Forman është një ndër kompanitë më të mëdha me pronësi amerikane në biznesin e verës dhe të alkoolit. Me seli në Louisville, Kentucky, prodhon disa marka të njohura në të gjithë botën, duke përfshirë Jack Daniel's, Early Times, Old Forester, Woodford Reserve, Canadian Mist, GlenDronach, BenRiach, Glenglassaugh, Finlandia, Herradura, Korbel, dhe Chambord (liker). Brown-Forman më parë kishte në pronësi Southern Comfort dhe Tuaca, përpara se t'i shiste ato më 2016.