Home > PARTNERËT > Bacardi Limited

Bacardi Limited

Don Facundo Bacardí Massó themeloi Compañía Ron BACARDÍ S.A. në Santiago de Kuba më 4 shkurt 1862. Atë vit ai filloi prodhimin e pijes, të njohur sot si rum. Që atëherë dhe për më shumë se 155 vjet, Bacardi mbetet mishërimi kuban i rumit premium me natyrë pasionante. Në ditët e sotme, Bacardi u bë simbol i festave më të mira. Marka është tërheqëse dhe e mirënjohur nga konsumatorët.