Home > PARTNERËT > Procter & Gamble

Procter & Gamble

Kompania Procter & Gamble (P&G) është një korporatë amerikane shumëkombëshe e prodhimit të produkteve të konsumit me seli në qendër të Sinsinnati-t, Ohio, e themeluar në vitin 1837 nga William Procter dhe James Gamble. P&G është e specializuar në një gamë të gjerë produktesh për shëndetit personal/konsumatorit, dhe produkte për kujdesin dhe higjienën personale. Këto produkte janë të organizuara në disa segmente, përfshirë: kujdesi për rrobat, kujdesi për shtëpinë dhe enët, kujdesi për bebet, higjiena dhe kujdesi personal, kujdesi për flokët.

Brendet e kompanisë Procter & Gamble që importohen në Shqipëri janë: Ariel, Dash, Lenor, Mastro Lindo, Fairy, Always, Pampers, Pantene, Head & Shoulders, Gillette, Venus, Old Spice, AZ, Oral-B, dhe Safeguard.