Home > PARTNERËT > Bottega

Bottega

Katër shekuj pasioni për vreshtarinë.

Bottega ka një histori prej katër shekujsh në botën e verës dhe rakisë. Që nga shekulli i 17-të, kur paraardhësit tanë kultivuan hardhinë si fermerë në tokën e marrë hua e deri më tani, ku jemi të vlerësuar me pijen dhe rakinë Bottega në të gjithë botën.

Sot

Verërat dhe pijet Bottega me 280 çmime dhe vlerësime mund të gjenden në 132 vende, në dyqanet dhe linjat ajrore më të rëndësishme. IWSR e ka renditur Bottega Gold-in si verën me gaz më të shitur në pakicë në udhëtime.