Home > PARTNERËT > Schwartau

Schwartau

Schwartau është një kompani me bazë në Schleswig-Holstein. Produktet e kompanisë përfshijnë reçel, vafer me drithëra dhe me fruta, shurupe ëmbëlsirash, përgatitjet e frutave të ftohta dhe shurupe me kafe dhe fruta. Përbërësit më të mirë dhe më të freskët natyralë të mundshëm. Schwartau gjithashtu zë një pozicion udhëheqës në treg me markën Corny.