Home > PARTNERËT > William Grant & Sons

William Grant & Sons

William Grant & Sons Ltd. është një kompani skoceze e pavarur, e cila përfshin familjen skoceze që distilon uiski skocez dhe kategori të tjera të zgjedhura të pijeve. Ajo u themelua në vitin 1887 nga William Grant, dhe tani drejtohet nga pasardhësit e themeluesit.