Ariel

ARIEL – detergjent për rrobat që heq edhe njollat më të forta që me larjen e parë. Linja e detergjentit ARIEL siguron që rrobat tuaja të bardha apo me ngjyrë të shkëlqejnë edhe në një larje me ujë të ftohtë, pavarësisht nëse jeni duke larë me detergjent pluhur, detergjent të lëngshëm apo PODS. Inovacioni ka qenë fokusi i markës, me qëllim që ta bëjë jetën tuaj më të plotë dhe më të lehtë, dhe rrobat tuaja më të ndritshme se kurrë.

Detergjentët për rroba ARIEL i gjeni në formën pluhur, lëng ose kapsulë. Në varësi të veprimit dhe benefiteve, Ariel klasifikohet: Pastrimi (Mountain Spring & Kolor), Freskia (Lavender, Touch of Lenor), Mbrojtja (Baby).