Fairy

Fairy - larës për enë. Asnjë shenjë e yndyrës së dukshme, madje edhe në vendet më të vështira. Mrekullia e familjes Fairy kundër yndyrës. Fairy pëlqen të fitojë dhe e bën këtë me sharm. U ofron shkëlqim enëve metalike dhe atyre të qelqit. Zgjat më shumë se çdo konkurrent tjetër. Aromat më të vlerësuara disponohen dhe në paketime të mëdha. Lehtësi e përdorimit gjatë gjithë procesit. Është i butë me duart tuaja.