Home > Portfolio > Shtëpiake > Head & Shoulders

Head & Shoulders

Flokët tuaj janë unike dhe kjo do të thotë që keni nevojë për zgjidhje unike për mbajtjen e tyre të fortë dhe për mbajtjen e kokës suaj të shëndetshme dhe pa zbokth. Head and Shoulders është një shampo flokësh e formuluar posaçërisht për të luftuar simptomat dhe shkakun e zbokthit. Zgjidhja nga Head and Shoulders për flokë pa zbokth përfshin formatin shampo dhe balsam.