Lenor

Në botën e LENOR-it, pëlhura është gjithmonë e butë, më e freskët dhe më e mbrojtur.

Që kur LENOR u shfaq në Gjermani në vitin 1963, marka ka mbetur vazhdimisht inovative dhe e përkushtuar për të siguruar butësinë dhe freskinë më të mirë të mundshme për rrobat tuaja. Gjatë gjithë shekullit të 20-të, marka ka zgjeruar me sukses gjurmët e saj, duke sjellë më të mirën për rrobat dhe pëlhura, për të kënaqur konsumatorët në mbarë botën.

Sipas intensitetit të aromave, zbutësit për rroba LENOR kategorizohen në: Linja bazë (Spring, Floral Romance, Summer Breeze, Fresh Meadow, Lavander & Chamomile, dhe Lenor Sensitive); Linja Parfumelle (Gold Orchid, Diamond & Lotus, Morning Dew, Emerald & Ivory, Amethys & Flowe, dhe Sparkl Blossom); Linja Inspired by Natyre (Silk Tree Blossom, Shea Butter, Deep Sea Minerals, dhe Verbena).