Home > Portfolio > Shtëpiake > Old Spice

Old Spice

Old Spice është një nga markat më të njohura në kategorinë e kujdesit personal per meshkuj.

Me më shumë se 80 vjet përvojë në nivel global, Old Spice është numër 1 në shitje APDO, markë për burra të të gjitha moshave. Është markë që ofron vërtetësi, performancë dhe siguri në kujdesin per meshkujt dhe ofron një portofol të gjerë që përfshijnë deodorantët, antiperspirantët, dhe shampot për trupin.