Home > Portfolio > Shtëpiake > Pampers

Pampers

Pampers pelena normale dhe në formën e mbathjeve/pants janë bërë nga materiale të buta që mundësojnë ajrimin, lejojnë lëvizjen e fëmijës suaj, ndërsa ai luan dhe i sigurojnë një natë të qetë. Ashtu si shumica e pelenave moderne me një përdorim, Pampers ka një ndërtim të shtresuar, i cili lejon kalimin dhe shpërndarjen e lëngjeve larg lëkurës së fëmijës në një bërthamë përthithëse, ku lëngu është i mbyllur për të mbajtur fëmijën tuaj të rehatshëm dhe të thatë.