Viakal

Viakal heq shenjat e ujit të fortë dhe shperben gurin gelqeror. Formula e saj ndihmon në shmangien e shenjave te ujit dhe parandalimin kalcifikimit gjatë kujdesit për sipërfaqet tuaja. Ideale për sipërfaqet që janë të ekspozuara ndaj ujit në banjën dhe kuzhinën tuaj. Mund ta përdorni çdo ditë për shkëlqim.