Home > Portfolio > Ushqime > Schwartau

Schwartau

Schwartau është një kompani me bazë në Schlesëig-Holstein. Produktet e kompanisë përfshijnë reçel, shufer drithërash dhe frutash, shurupe ëmbëlsirash, përgatitjet e frutave të ftohta dhe shurupe me kafe dhe fruta. Përmban përbërësit më të mirë dhe më të freskët natyralë të mundshëm. Schwartau gjithashtu zë një pozicion udhëheqës në treg me markën Corny.