Home > Portfolio > HoReCa > Veltins

Veltins

Më 1824 një fabrikë birre e vogël në Grevenstein filloi të krijojë birrë sipas Ligjit Gjerman të Pastërtisë. Mbi 190 vjet më vonë, një nga birraritë më moderne në Evropë paraqet veten: fabrikë birre C. & A. VELTINS.

Thelbi i kësaj historie suksesi të kompanisë, e cila është drejtuar nga familja Veltins për pesë breza, është pasioni për shpërthimin artizanal, risitë, investimet, vizioni sipërmarrës dhe kultura e korporatave që karakterizohet nga fryma e ekipit dhe standardet më të larta të cilësisë.

Birra Veltins, birrë premium, është prodhuar ekskluzivisht nga përbërësit më të lartë të cilësisë – malt, hops, maja dhe uji i pastër pranveror – në mënyrë rigoroze sipas Ligjit të Pastërtisë të vitit 1516. Në vitin 2017, Veltins renditet e katërta midis birrave më të mira të Gjermanisë.