Home > Portfolio > Shtëpiake > Duracell

Duracell

Duracell është kompania ikonë në botë për bateritë dhe prodhues lider i baterive alkaline me performancë të lartë, duke përfshirë bateri specifike dhe bateri të rikarikueshme.