Home > Portfolio > HoReCa > Grey Goose

Grey Goose

Pothuajse 20 vjet më parë, prodhuesi i famshëm dhe multimilioneri Sidney Frank mori një vendim për të prodhuar vodkën e parë luksoze. Si një romantik i lindur, ai ishte i bindur se një lloj i tillë vodke duhej të prodhohej vetëm në Francë - vendi i kulturës luksoze dhe mjedisit që kombinonte të gjitha më të mirët për të krijuar vodka. Ai u takua me Francois Thibault-in – një profesionist i vërtetë nga një familje që kishte prodhuar konjakun më të mirë për breza. Prodhimi i vodkës u bë sfida e tij personale, sepse Franca është e famshme për traditat e saj shekullore të përpunimit të pijeve fisnike, të cilat, përkundër prodhimit të zakonshëm të vodkës, kërkojnë punë të madhe. Në ditët e sotme, prodhimi i çdo sasie Goose Grey është bërë nën kontrollin e tij personal – nga fusha deri në shishe.